PääsivuPääsivu  HakuHaku  Latest imagesLatest images  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

- Rekisteröitymissopimus


Vaikka tämän sivuston ylläpitäjät ja moderaattorit pyrkivät poistamaan tai muokkaamaan kaiken yleisesti arvelluttavan sisällön niin nopeasti kuin mahdollista, on mahdotonta tarkistaa jokaista viestiä. Tiedostatte siis, että viestit sivuilla ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä ylläpidon, moderaattoreiden tai webmasterin (lukuunottamatta heidän itsensä kirjoittamia viestejä) ja siksi he eivät ole vastuussa näistä kirjoituksista.

Suostut olemaan esittämättä mitään loukkaavaa, vihamielistä, epämoraalista tai muutakaan materiaalia joka voisi loukata voimassa olevia lakeja. Toimimalla tätä vastoin voidaan sinut välittömästi ja lopullisesti poistaa järjestelmän käyttäjistä (tarvittaessa yhteydentarjoajaasi otetaan yhteyttä). Kaikkien viestien IP-osoite tallennetaan tämän vuoksi. Suostut siihen, että webmaster, ylläpito ja moderaattorit ovat oikeutettuja poistamaan, muokkaamaan, siirtämään tai sulkemaan minkä tahansa aiheen milloin tahansa. Käyttäjänä suostut siihen, että kaikki yllä annettu tieto tallennetaan tietokantaan. Tätä tietoa ei anneta millekään kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi. Webmaster, ylläpito ja moderaattorit eivät ole vastuullisia jos tietoturva vaarantuu hakkerointiyrityksistä tms. johtuen.

Tämä sivusto käyttää avusteita (cookies) tallentamaan tietoa paikalliselle tietokoneelle. Nämä avusteet eivät sisällä mitään yllä annetuista tiedoista, niiden ainoa tarkoitus on helpottaa käyttöä. Sähköpostiosoitetta käytetään vain käyttäjän tarvitsemien tietojen lähettämiseen (Sekä salasanan lähettämiseen jos unohdat sen).

Klikkaamalla Hyväksyn hyväksyt nämä ehdot.

Rekisteröidy Travian-nimimerkilläsi! Tämä on pakollista.

Keskustelualueella voit vapaasti ilmaista omanmielipiteesi, jokainen kommentti ja keskustelunavaus on "arvokas".Jotta kaikki tuntisivat olonsa kotoisaksi, keskustelussa on kuitenkinsyytä noudattaa tiettyjä käyttäytymissääntöjä.

- Rekisteröidy foorumille samalla nimellä, kuin olet Travianissa.

- Avatarkuvien kanssa voi ja pitää käyttää järkeään.

- Kirjoita viestisi siihen foorumiin, johon se aiheensa mukaan kuuluu.

-Ilmaise itsesi selkeästi. Lyhyt ja ytimekäs viesti tuleetodennäköisimmin otettua paremmin huomioon. Älä siis käytä tarpeettoman paljon hymiöitä.

- Ole ihmisiksi, tai yritä edes. Kunnioitamuita keskustelijoita ja heidän mielipiteitään. Älä loukkaa, äläkäärsytä. Jos sinulla ei ole oikeastaan mitään sanottavaa, älä sano sitätäällä, vaan painu helvettiin.

(Emme tosin puutu pikkutarkasti muotoseikkoihin ja sallimme aika värikkään kielenkäytön.)